Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

piatok 30. júla 2010

Prší prší.....

Ako sa aj v daždi nenudiť?

1. T!P= náš blog
čo tu môžete robiť
- počúvať hudbu
- písať do cboxu
- komentovať príspevky
- čítať si články
- poslať nám správu, či už otázku alebo pripomienku vďaka novej službe na blogu, ktorú nájdete v bočnom paneli
- hlasovať v anketách

2. T!P= facebook alebo pokec
Na facebooku si môžeš (ako aj na pokeci) chatovať s kamarátmi, prezerať si ich profily, robiť si testy, hrať sa hry...
http://www.zskrupina.sk/wp-content/uploads/Facebook_icon.png
3. T!P= upratovať
Nemyslím, aby ste zobrali do ruky vysávač a behali sním po byte :-).. To by som nespravila dobrovoľne ani ja :D. Ale určite sa vo vašej izbe nájde aspoň jedna polička, skrinka alebo šuflík, ktorý by sa zišiel upratať, nepotrebné veci povyhadzovať alebo odložiť. O mesiac je tu škola, učiť sa bude lepšie v poriadku ako v svinčíku, nie sme prasce. Aj ja som mávala dlho, dlho v šuflíkoch, skrinkách a poličkách neporiadok.. Od júna si postupne všetko upratujem a je o veľa lepší pocit otvoriť upratanú zásuvku ako guču papierov.
http://img.mediacentrum.sk/gallery/200/496461.jpg
4. T!P= beauty deň
Nemusíš robiť nič okrem strihania si nechtov a ich pilníkovania, lakovania, čistenia si uší (dúfam ich máte ale čisté, ale aj tak... čistiť by sa mali každý, alebo každý druhý deň), zmývanie si hlavy... Jednoducho, aj keď sú prázdniny, mali by sme vyzerať ako ľudia, nie? :-)
http://img.ozene.zoznam.sk/zivot/55221.jpg
5. T!P= reading..
Že nerada čítaš? netrep! Kniha je cesta k múdrosti a poznaniu, tak si nejakú dobrú prečítaj. Dlho sa chystáš začať čítať nejakú knihu? Teraz je príležitosť. Nie, nemyslite si, že som bifla a že celý čas sedím nad knihami, ale ja mám knihy vééľmi rada. A keď už nie knihy, tak si prečítaj staré časopisy, ako napríklad BG alebo IN.. Niektoré články, alebo fotoromány sa dajú čítať d onemoty.
http://blog.sme.sk/blog/7758/156427/citajuca.jpghttp://213.215.107.236/magaziny/images/najmama/stories/Deti/citanie_rozpravok_tretia_4.jpg
6. T!P= životopis
Máš svoj denník? Je to skvelá vec a je super vziať si ho po niekoľkých rokoch do rúk a pripomenúť si staré, dávno zabudnuté zážitky alebo spomenúť si svoje vtedajšie myšlienkové pochody. Denník ešte nemáš? Nájdi si hoci aj prázdny zošit a začni si ho písať už dnes. Verila by si, že je to istý druh terapie?
http://tvorba-www-stranok.sk/files/Image/pisanie-textov-pre-web2.jpghttp://tvorba-www-stranok.sk/files/Image/pisanie-textov-pre-web.jpg
7. T!P= photo day
Pozvi si k sebe kamarátku, pokojne aj 2-3 a niečo spolu vymyslite. S babami je sranda. Spravte si vlastný ateliér a nafoťte namakané fotky! K tomu ale patrí maľovanie, česanie sa, obliekanie :-)
http://img.bleskovky.sk/zivot/102721.jpg/fotoaparat-fotenie-zaber-snimka-fotka.jpg

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

tak, dobré tipy.. xD až na to.. že včera u nás tak lialo.. ty kks.. a bola aj búrka a odišla elektrina, čiže.. xD potom prišla na pol minútu a zas odišla.. potom zas na pol minútu prišla a zas odišla a ešte raz prišla na pol minútu a odišla a potom až niekedy v noci prišla... xD :/

smilegirl111 povedal(a)...

Wooow :) Smajlik páradny článuk... zatial podla mna najlepší :)

I love Angels povedal(a)...

no, dakujem vemi pekne smilegirl :-)

a u nás bola búrka CELÚ noc.. ale pre mna pohoda, kym som vo vnutriu mam dazd rada

smilegirl111 povedal(a)...

hehe :-) je to divné ked sa oslovujeme po nickoch :-( ale vážne divné a mimochodom nemáš zač :D SMAJLIK