Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

sobota 4. septembra 2010

Poradňa

Ahoj! .. Píšem ti pretože neviem kto by mi už pomohol .. Viem, každý ma urcite horsie problemy,ako bude ten moj,ale prosím pomôž mi! :(( ...Už dosť dlhý čas sa mi paci jeden chlapec,ale neviem ako mu to dat najavo,pred časom,troska davnejsie,sme spolu chodili aj von,aj sme si pisala telefonovalii .. ale všetko sa to skončilo,a ani neviem prečo .. z ničoho nic mi neodpisoval .. ani nič:// .. bolii to hrozné časy .. Pred časom,sa mi zas ozval .. niekedy mi napííše .. ale je to také čudné :// .. som veľmi rada keď ho na ulici uvidiim .. niekedy sa aj usmeje :P .. neviem čo robit .. pokracovat v tom a snazit sa o niečo,alebo nie?? .. neviem čo robít,prosím pomôž mi.. viem pisali ti uz aj horsie pribehy, ale toto je pre mna tiež dolezite ..
Nikii
http://img.cas.sk/img/4/article/354688_import-noviny-praca-inzerat-telefon-zena-telefonovanie-foto-shutterstock-praca-inzerat-telefon-zena-crop-crop-crop-crop.jpghttp://www.harmoniavzivote.eu.sk/obrazky/fobia/strach_2.jpg
Každý problém, alebo NIEČO, čo niekoho trápi, JE dôležité.

Ty si musíš najskôr uvedomiť SAMA, čo naozaj chceš. Chceš, aby ste boli viac, ako kamaráti, alebo ti to stačí. Podľa toho, čo píšeš, si dosť na neho namotaná.

Prečo sa prestal ozývať?
Dôvodov mohol mať na kilá.
- niečím si ho len nechtiac urazila
- kamaráti mu niečo o tebe nahovorili, pretože možno na Teba žiarlili, alebo si sa im proste nezdala
- mohol si myslieť, že všetko ide nejako rýchlo.. voláte si, stretávate sa, píšete si... Tak sa rozhodol s tým seknúť- nebol si istý tým, čo naozaj chce.
- dozvedel sa niečo, čo ho od Teba odradilo
- našiel si niekoho, koho má radšej ako Teba..
http://www.drsharma.ca/wp-content/uploads/sharma-obesity-depression-teenager.jpghttp://img.mediacentrum.sk/gallery/370/502329.jpg
Neviem, koľko rokov máš Ty, alebo koľko rokov má on a netuším ani, z kade sa poznáte, kto sa komu prvý ozval... Je toho veľa, čo v Tvojej správe chýba. Vadou môže byť napríklad aj vekový rozdiel. Ja osobne si myslím, že ste spolu boli príliš často, išla si s ním von vždy, keď Ťa zavolal, zdvihla si telefón vždy, keď zavolal, na sms si odpísala do troch minút, prezváňala si mu tri krát za týždeň... A to bola chyba. Do budúcnosti si zapamätaj, že musíš byť pre chalana vzácnosťou, doslova klenotom. Keď Ti tretí krát zavolá, nezdvihni to a vyhovor sa, že si bola pod sprchou (napríklad). Ak prezvoní, odzvoň až o minútu, alebo neskôr. Štvrté stretnutie vždy odmietni (musíš NIEČO zariadiť, alebo si dohodnutá s kamoškou). Musí si každú sekundu s Tebou vážiť. Nie Ty bojuješ o chvíle s ním, ale ON! (to ale neznamená, že ho budeš ignorovať)
http://img.topky.sk/zivot/141477.jpg/diskoteka-mladez-mladi-objatie-tanec-profimedia.jpghttp://www.extradarcek.sk/fotky5570/fotos/_vyrn_149diamant.jpg
Čo robiť teraz?
Jediné, čo Ti môžem poradiť a čo je jediné riešenie v tejto situácii je, aby ste sa stretli a aby si sa ho opýtala, prečo to všetko skončilo. Povedz mu, ako si sa trápila, čo je s ním, keď sa prestal ozývať. Povedz mu, ako Ti to všetko chýba a čo si mu spravila, keď s tým zrazu sekol. Odpoveď bude už len na ňom. Buď to celé nadobro skončí, alebo to bude začiatok niečoho veľmi pekného :-). Nehovor si, že to Ty NIKDY nedokážeš. Nič nemôžeš pokaziť, ani stratiť. Buď to ostane ako je, alebo sa posuniete o niečo ďalej. Červenej tvári predídeš púdrom, alebo tenkou vrstvou makeup-u.
http://www.stv.sk/pictures/tv5054.jpg
V každom prípade Ti prajem veľa šťastia!!

Žiadne komentáre: