Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

streda 22. septembra 2010

Súťaž o "REAL" darček (prekvapenie)

Z výsledkov som dosť sklamaná! Na čo ste sa hlásili do súťaže, keď nechcete súťažiť?? Prihlásilo sa Vás 15, a odpoveď poslalo len 11!! Takže štyri z Vás vypadávajú. Zoznam postupujúcich:
- Ariadneella
- ceunda
- PathusQa7722
- 12lea34
- bep_girl
- nika256
- Brianka22
- LadyGaga00122
- terunQa
- AshleyTistade77
- Juliet15559

Blahoželám!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVIg48kuWFphhcF2TUenZt44Q5N_71Fr-7pBq8cIZ_6MIh1-Ui8RlGHJygx401MG51Yg_QItuIa-BcHwz6axUoiMS1quiO1VV7ckysHlq9kivWXHxdOID5FLvNTqDgX5A7PvHSZx9L_To/s1600/REAL.png
2. kolo
Druhé kolo bude trošku o predstavivosti a bude aj o niečo náročnejšie, pretože úlohou bude:
- VYMYSLIEŤ PRÍBEH O "STARDOLL DOLL" . Že či ste to pochopili správne? Príbeh stardolldoll si jednoducho vymyslíte, stačí ak bude za nejakých sedem riadkov, viac nie- nejdem Vás trápiť :). Dám sem príklad

PRÍBEH STARDOLLDOLL- ako si našla priateľa
Bol jeden krásny, slnečný deň, kedy si stardolldoll tvorila scenériu, aby dostala viac starpointov. Ale zrazu zistila, že jej chýba zelená farbička!! Stardoll doll si obliekla zelené DKNY tričko, VIVANE TAM sukňu, HB topánky a bežala do suit shopu kúpiť farbičku. NAŠLA JU!! Už bola pri pokladni a šla platiť. No zistila, že jej chýbajú stardolláre! Ostali jej už len dva, pretože kupovala tie LE silónky. No našťastie za ňou stál úžasný chalan zo stardollpalls a ochotne jej doplatil ešte 2 stardolláre. Pozval ju na zmrzlinu a netrvalo dlho, aby sa z nich stala dvojica..


Niečo podobné očakávam aj od Vás. Čas máte do 05.10.2010. Svoje výmysli posielajte na stardollspions@gmail.com . Postúpia len tie najlepšie, preto si dajte záležať. To je všetko. Veľa šťastia!!

6 komentárov:

Alex povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Anonymný povedal(a)...

okej, taks a to toho dám:DD

ceunda

I love Angels povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Alex povedal(a)...

okey uz som to poslala

Brianka22 povedal(a)...

už som to poslala :-)

PathusQa7722 povedal(a)...

mám otázku .... možem písať príbeh aj o chlapcoci .. nie dievčati?