Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

nedeľa 24. októbra 2010

Novinky zo sveta a Slovenska 7. časť

Katy Perry: Svadba v tigrej rezervácii

Britský komik Russell Brand a speváčka Katy Perry si v sobotu povedali "áno" v romantickom prostredí tigrej rezervácie v indickom štáte Radžastan.

Luxusné letovisko, ukryté hlboko v lesoch asi 100 kilometrov od Džaipuru, bolo zaliate mesačným svitom a hrala typická hudba - išlo o typický pestrofarebný hinduistický obrad.

Približne 80 novinárov, vrátane 15 britských fotografov, si však ceremóniu nemohlo náležite vychutnať - asi 150 metrov ďalej sa sácali o najlepšie miesto pre teleobjektívy. Miesto svadby veľmi prísne strážila ochranka.

Brand prišiel na vyzdobenom koni, obklopený ťavami a slonmi, poklebetila indická tlačová agentúra. Iní reportéri zas uvádzali, že barbadoská speváčka Rihanna bola hlavnou družičkou, keď hinduistický mních začal spievať pri posvätnom ohni.

Dbalo sa aj na vypnuté mobily, aby nežiaduce oči nemohli vidieť a zachytiť to, čo mal exkluzívne získať len londýnsky magazín - fotografie zo svadby. Brandovi ochrankári si to vraj predtým rozdali aj so štyrmi fotografmi, ktorí chceli ženícha v piatok zvečniť na safari.


A prepáčte , že som v piatok neuverejnila rubriku ale mali sme uchaľák a prišla som domov neskoro v noci .

Žiadne komentáre: