Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

piatok 24. decembra 2010

Vianoce

Po roku sme sa teda dočkali . Dnes je ten najkrajší deň v roku- teda Vianoce! V mene všetkých prispievateliek Vám prajem krásne sviatky plné pokoja a lásky :). Pridávam ešte jednu Vianočnú pesničku, ktorá je síce tak trochu stará, ale stále má niečo do seba. Dúfam ale, že dnes vydržíte do večera nepapať :)



Niečo o Vianočnom jedení: PREČO SA DO VEČERE NESMIE JESŤ?
Ma to dve logické príčiny. Tá prvá je tá, že za ten rok, čo sme všetci pekne podstivo papkali máme črevá tak trošku neupratané. A tým, že nebudeme až do večera nič konzumovať, bude mať náš organizmus čas tráviť jedlo z predošlého dňa bez toho, aby mal robotu s jedlom z dneskajška. Pred Vianocami je preto dobré jesť grahamové rožky, ktoré čistia črevá, aby pomohli tráveniu v ďalšom dni.
Druhá príčina je tiež veľmi logicky vyvoditeľná. Na Vianoce boli odjakživa na stole samé lákavé dobroty a keďže ľudia nechceli, aby sa to všetko pojedlo naraz, vymysleli to priam dokonele. Ak dlho nejete, žalúdok sa Vám automaticky "zcvrkáva" a večer do seba nebudete schopný naládovať toho až tak veľa, keďže žalúdok bude zmenšený. Takto s apredchádza obžerstvu :).
http://cms.tvujdum.cz/userdata/images/14868vanocni.jpghttp://images.dexknows.com/cms/Woman-Holding-Gift-Wrapped-in-Yellow460x300.jpg
A teória na záver: PREČO SA HOVORÍ, ŽE UVIDÍM ZLATÉ PRASIATKO, KEĎ NEBUDEM JESŤ?
Pretože budeš mať halucinácie od hladu :D

3 komentáre:

katykarmen11 povedal(a)...

ja mam uz 3 tasky pod stromcekom a mamka este bali :D :D ja sa neviem dockat :D

Veronika-.- povedal(a)...

Aj tebe štastné a veselé :)

zuzana23 povedal(a)...

mno ja som ziedla 3 rybie prsty rybu a dve velke lyžice salatu a kapustnicu