Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

pondelok 10. januára 2011

Denný režim po prázdninách

Určite to poznáte. Práve dnes bol prvý školský deň v tomto roku (2011). Väčšina z nás mala ale brutálne rozvrátený denný režim, ja osobne som chodila spať okolo štvrtej ráno a vstávala o tretej poobede. A sakramentsky som na to aj doplatila. Do rána som spala len dve hodiny, pretože do pol piatej sa mi nedalo zaspať :/. Prežívate práve niečo podobné? Mám pre Vás zopár trikov, ako sa z toho dostať!
http://i.pravda.sk/09/034/skcl/P422a1961_shutterstock_23965876.jpghttp://www.byvanie.sk/inspiromat/centromobili3.jpg
Prídete domov po škole celé "zmordovan"é a zapnete net, akože na chvíľku. A ostanete tam do siedmej večer (ako ja dnes :D). Potom zistíte, že okolo seba máte neporiadok ako už dávno nie, a poviete si že by sa ho patrilo aj upratať. No tak pome. Hlavné je, aby ste nezaspali. Z únavou sa bojuje ťažko, a ešte k tomu keď učitelia navalia úlohy... Ale ak sa budete pomaličky preberať, tak všetko pôjde akoby samo.
Najskôr si začnite niečo upratovať. Keď budete mať v izbe úplný poriadok, prichystajte si veci na učenie. Potom sa choďte najesť, nech máte silu :). No a potom takú trištvrte hodinku venujte tej našej všeobecne "milovanej" škole. To nie je až tak veľa, ak sa premôžete. A potom? Umyť sa, uvariť si čaj a rýchlo spať :). Ak sa mi dnes podarí zaľahnúť už o pol jedenástej, budem si tlieskať :).

Ak by ste mali problém spať, vyskúšajte čaj "Leros spánok a nervy". Nie je silný, je vhodný pre deti od troch rokov a výborne chutí. Prvá šálka Vás upokojí a pripraví telo na odpočinok. Druhá šálka telo pomaly začne uspávať a už sa snívajú krásne sny. Čaj v lekárni zoženiete za 2€.
http://obchod.activa.sk/public/images/6730/36730/130x130xb9af/05095100500.jpghttp://img.najmama.sk/stories/Zdravie/Prevencia/pitie_caju_pre_zdravie_druha_4.jpghttp://i.pravda.sk/06/103/skcl/P04168e15_span.jpg

1 komentár:

zuzana23 povedal(a)...

asi si ho kupim ale mne sa snivaju blbosti:DDD napriklad moj najrajsi sen bol ked bola v skole bomba a mala vybuchnuť :DDD