Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

piatok 18. marca 2011

Uzavretý everydaystardoll a moje rady

Dnes som si po dlhšej dobre spomenula na stardoll a veci s ním spojené a zavítala som aj na najnavštevovanejší blog o stardolle na Slovensku- everydaystardoll.blogspot.com. Ostala som prekvapená, pretože som zistila, že blog je uzavretý. Neviete prečo? A komu je povolený prístup? Dnes, ako skoro každý deň som volala so sesternicou (sasame12), ktorá mi na túto otázku odpovedala že nevie, ale VRAJ približne pred dvoma týždňami som bola vyhodená z blogu ako prispievateľka, pretože (vraj) málo prispievam a moja rubrika PORADŇA obsahovala len "lacné rady z internetu" a že moju rubriku bude mať dada a nejaký nový admin. K tomuto by som sa rada vyjadrila, preto dúfam že si tento článok prečítate :-).
http://banovce.virtualne.sk/portals_pictures/i_000733/i_733316.gifhttp://www.mujpoker.cz/gallery/f668_f.jpg
Moja poradňa, ktorú som mala dlhý čas (vyše roka) na mojom- teda na tomto blogu, aj na everydaystardoll, neobsahovala lacné rady z internetu. Venujem sa psychológii človeka, psychológiu plánujem aj študovať, a neskôr v dospelosti buď svojimi radami pomáhať ľuďom, alebo im pomáhať iným spôsobom. Tak vznikla aj moja poradňa- od škôlky som každému chcela pomáhať :-). Hrala som sa s odvrhnutými deťmi a hovorila som im, že ich mám rada :D. Preto ma aj napadlo, že keď mám teda SVOJ blog, so SVOJIMI prispievateľkami a SVOJIMI rubrikami, mohla by som tu robiť to, čo mám rada- radiť a pomáhať.
Každý, kto mal psychycký problém, radila som to, čo by som spravila ja, písala som veci, ktoré som čítala v rôznych knihách. Ak ste mali ale problém zdravotný, načítala som si o možných riešeniach problému a zhrnula som to. Mrzí ma, že to niekto berie ako lacné rady, pretože som do nich vkladala všetko, čo som vedela a vždy som sa s Vami tešila, keď sa problém aj vďaka mne vyriešil.

Viem, nespasím tento svet svojimi "premúdrelými" slovami, ale mrzí ma, keď niekto takto poníži moju snahu. Myslíte si, že moje rady boli zlé, alebo zbytočné?...

10 komentárov:

♥Luzz♥ povedal(a)...

Tvoja poradňa bola super a blog je zamknutý lebo dávajú nový dess.

katykarmen11 povedal(a)...

DADU vyhodili ten blog sa pomatol ani vcera nesiel mne teraz uz ide ale nepacia sa mi na nom tie zmeny

katykarmen11 povedal(a)...

a mala si celkom dobre rubriky toto co tam je tie trapne rubriky co tam su stale len ty isty prihlaseny a trapne sutaze ma uz dost nudiaa tak ti poviem vys** sa na ten blopg ked mozes prispievat tu tam boli len zly kolektyv tie dievcata si o sebe mysleli az prilis vela

PathusQa7722 povedal(a)...

tamten blog bol uzavretý kvôli úpravám,ale teraz je už v pohode. :D

PathusQa7722 povedal(a)...

Inak tvoja rubrika bola skvelá.Dosť si mi aj pomohla v niektorých veciach.Nezahoď ju len tak,ostatných si nevšímaj.. niektorým sa tvoje rubriky páčili :)

Veronika-.- povedal(a)...

Tak tak. Blog bol uzavretý len na hodinku. A áno je aj to pravda, že ťra vyhodili. ALe ja si myslím, že tvoje rady boli úžasné. a vôbec neboli z internetu ! Ich ty nepočúvaj :)

zuzana23 povedal(a)...

ved tvoje rady boli uzasne!mne sa najviac paci tvoj blog

zuzana23 povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
T-B povedal(a)...

bol uzamknutý pretože sa menil design, asi :D

T-B povedal(a)...

a vyhodili ťa preto, že si vyše mesiaca neprispievala.