Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

nedeľa 17. apríla 2011

Čas na lásku

Na začiatok lásky asi neexistuje lepšie obdobie, akým je jar. Vonku je už príjemne, teplúčko, netreba sa príliš obliekať, nos ani líca už nie sú červené od zimy, pokiaľ Vás nechytila nádcha tak ani sopeľ z nosa netečie ;-D. Do leta je ešte dosť času, za ktorý sa stihnete dobre spoznať a cez leto už môžete mať kopec zážitkov.
Problém väčšiny z nás? Na okolí nie je nikto poriadny. Ale čoskoro môže byť. A keď už bude, treba dbať na to, aby tá slečna, ktorú bude za každú cenu chcieť , aby sme ňou boli práve my. Ale ako to spraviť?
http://images2.fanpop.com/images/photos/7900000/Teen-love-teenagers-7937615-591-480.jpghttp://www.love-quotes-and-quotations.com/images/lost-in-teen-love-21280748.jpg

1. upravená- STÁLE

Či už ideš len zo psom na prechádzku, nakupovať alebo ideš do školy, stále by si mala vyzerať pekne a upravene. Preto si dávaj pozor na upravené vlasy!! Ak fúka vietor a akosi nedržia, jednoducho ich zalakuj. Dávaj si pozor na úpravu nechtov. Ostrihané, nalakované prisvitným, alebo slabúčko ružovým lakom. Francúzska manikúra je síce brutálne krásna, ale ak si ju nevieš pekne spraviť, neriskuj.
http://media.novinky.cz/809/98090-original-yhylj.jpghttp://www.dennikrelax.sk/uniweb/data/3830_dobra-nalada-jar2_2.jpg

2. dobre naladená- STÁLE
Keď ideš po ulici, mysli na niečo pekné. Netráp sa starosťami a aj keď fučí protivný vietor, doma ťa čaká kopec učenia, upratovania a iných povinností. Premýšľaj nad niečím pekným. A nehrb sa.

VEĽKÁ A VZÁCNA RADA
Používaj make-up. Samozrejme, nie veľa a vo svojej farbe pleti. Nanášaj si tenkú vrstvu, budeš oveľa krajšia, a ak sa náhodou začervenáš, nikto to neuvidí.
Stále maj na očiach nie veľké množstvo špirály a maj po ruke LABELLO. A krásavica je na svete ;-)


3. voňaj- STÁLE
Ak sa cez deň viac potíš, nos pri sebe deodorant alebo parfém. Nebudeme si klamať- páchnúce dievčatá zrovna nefrčia.
Ale pozor! Je rozdiel medzi slovami: NEVOŇAŤ a SMRDIEŤ. Keď niekto nevonia, znamená to, že z neho nejdú žiadne pachy- príjemné, ani nepríjemné. Čiže ak nemáš parfém, iba antiperspirant bez vône, je to v pohode. Vôňa aviváže, alebo pracieho prachu je vôňou čistoty- a to je krásne.
http://strategie.hnonline.sk/images/clanky/chupachups.jpghttp://www.cerecomand.ro/wp-content/uploads/2009/05/rexona-women-fine-fragrance-collection.jpg

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

And while investigators say the murder victim is linked to a "feud," they are not sharing the details about that part
of the investigation. Polished concrete
floors come in different colours and types to suit the different decorative
and functional requirements of domestic or commercial customers.
Repairing larger cracks or holes in driveways takes
a little more time and preparation.

Anonymný povedal(a)...

Most of these senior citizens are not comfortable with the use of internet or are incapable of visiting the State Comptrollers
office and thus for them newspaper listings does the job.
E-papers do not minimize from covering stories that
received little coverage in the reputed national papers.
As a whole the paper has some major drawbacks, there are no pictures, essentially no world news and the front page contained a spelling error.
Newspapers act as the ideal method of public relations due to its strength as the best way of communication.
This is why various newspapers are now helping to find unclaimed property owners by listing their names.



Feel free to visit my web blog: click here