Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

sobota 27. augusta 2011

IN vždy a všade :))

Je to dosť namáhavé, a ak si niekto vetu "byť in vždy a všade" vyberie za svoje celoživotné motto, le to poriadna makačka. Koľko ľudí, toľko chutí. Ale pri obliekaní nezabúdajte- ide hlavne o to, čo chutí práve Vám!

Módne trendy, názory kamarátiek, ľudí ktorých možno ani nepoznáte, veľké nadpisy v časopisoch... Keby sa máte všetkým tým riadiť, tak to by si psychiatria pekne privyrobila. Ale aj tak môžete byť IN- a to doslovne. Ako?
- nehrať sa na niekoho kým nie ste
- nenapodobňovať ľudí okolo seba len preto, aby ste sa niekomu zapáčili- vlastne aj načo. Chcete sa tomu niekomu páčiť vy, alebo nejaká divná napodobenina?
- neurážať ostatných naokolo, a nehanbiť sa za svojich priateľov. To sa dnes už vážne nenosí!

A to je celé. Ono je to totiž všetko len o jednom. O Vás. Určite poznáte TAJOMSTVO, ktoré obletelo svet.. :) Hovorí o láske a pozitívnom myslení, ktoré sa vždy vyplatí. Najdôležitejšie je, aby ste Vy samy videli svoju krásu, ktorá je naozaj nekonečná, a až potom budú mať možnosť tú krásu uvidieť aj ostatný.
Ohováranie, nepekné pohľady, nepríjemné pocity... Prečo sa tým zapodievať? Ak budete myslieť prevažne na dobré veci a budete sa cítiť dobre, zaručujem, že nič zlé k sebe nepritiahnete. Možno to bude trvať týždeň, možno mesiac, možno pol roka.. Ale ak sa VY budete cítiť IN vždy a všade, začnú Vás tak vnímať aj ostatný. A nezáleží na veku, výške alebo dĺžke vlasov. Záleží LEN NA VÁS. A to je IN :).

Uznávam, je to trochu zložité tešiť sa, keď ste práve v poriadnych sračkách. Ale len tie dobré pocity vás z tých sračiek dostanú. Ak ale potrebujete pomoc, píšte na stardollspions@gmail.com

Ale predsa, dám nejakí ten tip- v jednoduchosti je krása :)
http://www.modakulvar.com/sonuc/converse-all-star-jeans/converse-all-star-jeans_08.jpg

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

ugg france vaqepcoy ugg pas cher iwwnqsjj bottes ugg pxpzpfug ugg australia ovodtanv bottes ugg pas cher vfswpkyx ugg

Anonymný povedal(a)...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get setup? I'm assuming having a blog like yours would
cost a pretty penny? I'm not very web smart so I'm not 100% certain.
Any tips or advice would be greatly appreciated.
Kudos

Also visit my web-site - Batman Games